Yes! Je hebt helemaal ondervonden hoe belangrijk het is om zichtbaar te zijn op je socials en website. Het resulteert in meer impact én je trekt je ideale klant aan.

Toch mis je nog geregeld wat beeldmateriaal. En om nou iedere keer een losse portretshoot te boeken of een hele dag aan een beeldbank te besteden is voor jou net niet wat je zoekt. 

 

Daarom heb ik speciaal voor jou mijn 4 seizoenen fotoshoot bedacht. Voor een heel jaar, staat er per seizoen speciaal een fotoshoot gepland. Gericht op wat jij op dat moment nodig hebt om je beeldbank aan te vullen. Geen gedoe met wachtrijen, maar geplande shoots waarin wij samen nieuw beeldmateriaal gaan creëren. 

Wat is Iep een spontane en vrolijke meid! Ze stelt je meteen op je gemak tijdens de shoot en geeft je op een natuurlijke manier zelfvertrouwen. Heerlijk mens ben je Iep!

prachtige foto's die perfect bij mij en mijn bedrijf passen.

Iep maakt echt de mooiste foto’s, zo simpel is het. Haar talent is onmiskenbaar! 

 Ik vind het best spannend om op de foto te gaan, maar met Iep durf ik mezelf te zijn.

Good to know!

Wanneer jij jouw 4 seizoenen shoot boekt, neem ik binnen 3 werkdagen contact met je op, om jouw wensen te bespreken en een datum te prikken voor de eerste shoot, en als het je wens is, direct voor de komende seizoenen. 

 

De shoot zal plaatsvinden op een locatie naar keuze.

Wanneer je de fotoshoot boekt is er mogelijkheid 

om meerdere keren te veranderen van outfit. 

 

Op de dag van de fotoshoot ontvang je de factuur voor mijn diensten. Zodra de factuur betaald is en ik de betaling binnen heb, ontvang je binnen twee weken de door mij geselecteerde foto's digitaal en via Wetransfer.

 

4 seizoenen

11:00 tot 13:00 uur fotografie 

30 zorgvuldig uitgezochte en nabewerkte beelden 

Eerste 3 seizoenen (per seizoen) €450,- ex BTW & OV kosten 

Seizoen 4 €395,- ex BTW & OV kosten 

Ze is een onwijs leuke en professionele vrouw, ik ben superblij met mijn foto’s! Ik twijfel er niet aan dat onze samenwerking een vervolg krijgt.

Let's chat!