Een jaar of 10 was ik, toen ik aan het strand in Harlingen mijn passie ontdekte. Op een zonnige dag in een strandtent maakte ik mijn eerste foto. Niks geen poespas. Gewoon met de Nokia die mijn vader destijds gebruikte. ( Yep, we gaan way back! ) Trots liet ik de foto zien. Mijn vader was zo enthousiast en begon te vertellen over hoe goed de compositie was en gebruikte andere termen waar ik niks van begreep. Maar het vuurtje was gaan branden.

Verjaardag na verjaardag kreeg mijn apparatuur een upgrade. Mijn kleine broer en zus hees ik in verschillende outfits en liet ik poseren. Vervolgens drukte ik de foto's af en stopte ik die in een mapje. Fotograferen was mijn ding!

Na het behalen van mijn middelbare school diploma, was het tijd om een studiekeuze te maken. De opleding fotografie had verloren van de opleiding Artiest Muziek. Na twee weken op de opleiding kreeg ik paniekaanvallen en wist ik dat dit niet de juiste keuze was geweest. Met bloed, zweet en tranen heb ik het jaar afgemaakt en wist ik zeker wat ik wilde doen. Ik moest en zou toegelaten worden tot de fotografiestudie.

Met succes! Ik was aangenomen en kon nu echt elke dag vullen met dat waar ik heel gelukkig van werd. De hele opleiding heb ik zingend doorlopen.

Ik leerde mijzelf beter kennen en wist wat ik wilde.  Ik was nieuwsgierig, wilde meer dan wat er binnen de muren van de school plaatsvond.

De wijde wereld in. Dus dat deed ik.

 

Mijn bijbaantje zegde ik op en in mijn examenjaar verhuisde ik van Friesland naar Hilversum. Ik studeerde af, ontving mijn diploma en nam een sprong in het diepe. Direct na mijn studie startte ik met mijn eigen bedrijf en ondernemen.

En hier ben ik nu! Fotograaf, auteur en spreker. En dat alles met 1 doel. Vrouwen Empoweren. 

Ik wil vrouwen het vertrouwen en de tools geven om zichzelf te mogen laten zien.​

 

Ik wil jou laten zien, dat als je echt iets wilt, je dat kunt! Want als ik het kan, kan jij het ook.

Daar heb ik alle vertrouwen in!

Meer weten over mij? Check dan mijn Instagram. Daar vind je als eerste alle nieuwtjes, posts over mental health en hoe ik daar mee deal in mijn onderneming en leven, stories met behind the scenes 

en nog veel meer!

Ontvang een sprankeltje iep in jouw digitale postvakje. Wees als eerste op de hoogte van nieuwtjes, ontvang tips over personal branding en krijg een uniek kijkje achter de schermen!

Dé fotograaf voor vrouwelijke ondernemers, auteur van Picture Perfect, spreekt over ondernemerschap, personal branding & persoonlijk leiderschap

Email: iepbergsma@hotmail.com

KVK : 70637962

Hilversum

© 2020 iep Bergsma |  Algemene voorwaarden  |   Privacy Policy |