Je hebt een goedlopend bedrijf, een branding waar je U tegen zegt en je weet wat je wilt. Het enige dat nog mist is een (nieuwe) beeldbank. Verschillende toffe beelden die jou en jouw bedrijf goed weergeven. Beelden die je kan inzetten voor je social media, promoties en je website. 

Zin om samen een dag op pad te gaan, te shooten op verschillende toffe locaties met spetterende outfits? Leuk! 

Een fijne strandwandeling, koffie in hét hipste koffietentje van Haarlem, brainstormen onder het genot van een taartje, of werkend in jouw mooi gestijlde kantoor? 

 

Klinkt goed? Maak dan nu je afspraak via onderstaand formulier. Ik kijk er naar uit om samen met jou een fun & bubbly beeldbank te shooten. 

Wat is Iep een spontane en vrolijke meid! Ze stelt je meteen op je gemak tijdens de shoot en geeft je op een natuurlijke manier zelfvertrouwen. Heerlijk mens ben je Iep!

prachtige foto's die perfect bij mij en mijn bedrijf passen.

Iep maakt echt de mooiste foto’s, zo simpel is het. Haar talent is onmiskenbaar! 

 Ik vind het best spannend om op de foto te gaan, maar met Iep durf ik mezelf te zijn.

Good to know!

Wanneer jij jouw beeldbank shoot boekt, neem ik binnen 3 werkdagen contact met je op, om jouw wensen te bespreken en een datum te prikken. Je hebt de keuze uit dinsdag, woensdag & donderdag. 

De shoot zal plaatsvinden op een locatie naar keuze.

Wanneer je de fotoshoot boekt is er mogelijkheid 

om meerdere keren te veranderen van outfit. 

Op de dag van de fotoshoot ontvang je de factuur voor mijn diensten. Zodra de factuur betaald is en ik de betaling binnen heb, ontvang je binnen twee weken de door mij geselecteerde foto's digitaal en via Wetransfer.

Beeldbank

10:00 tot 14:00 uur fotografie 

65 zorgvuldig uitgezochte en nabewerkte beelden 

€ 700,- ex BTW & OV kosten   

Ze is een onwijs leuke en professionele vrouw, ik ben superblij met mijn foto’s! Ik twijfel er niet aan dat onze samenwerking een vervolg krijgt.

Let's chat!