© iep Bergsma | 2019 - 2020

Foto's iep door : Emma Peijnenburg

B E E L D B A N K

1/1

Een unieke beeldbank waar je impact mee maakt!

over de beeldbank

Je hebt een goedlopend bedrijf of wil een vliegende start maken. Daar mogen goede foto's niet aan ontbreken.

Laten we samen toffe en diverse beelden creëren die jou en jouw bedrijf perfect weergeven. Beelden die je kan inzetten voor je social media, promoties en website.

Zin om samen een dag op pad te gaan? om te shooten op verschillende toffe locaties met spetterende outfits?

Zin in een fijne strandwandeling, koffie in hét hipste koffietentje van Haarlem, brainstormend onder het genot van een taartje in Breda, of werkend in jouw mooi gestijlde kantoor in Amsterdam?

Klinkt goed? Maak dan nu je afspraak & dan zie ik je snel​​!

1/6

Investering

10:00 tot c.a 14:00 uur fotografie 

65 zorgvuldig uitgezochte en nabewerkte beelden 

€ 700,- ex BTW & OV kosten

 

Wanneer je een mailtje hebt gestuurd met een aanvraag, neem ik z.s.m contact met je op om jouw wensen te bespreken, mijn work with me sheet te sturen en een datum te prikken. 

De shoot vindt plaats op een locatie naar keuze. Dit kan bij je thuis zijn, in de 9 straatjes, een toffe hotspot, het strand.. Noem maar op! Tijdens de shoot is er ruimte om verschillende keren te veranderen van outfit. Keuzestress? Ik help je graag!

Op de dag van de fotoshoot ontvang je de factuur voor mijn diensten. Zodra de factuur betaald is en ik de betaling binnen heb, ontvang je binnen twee weken de door mij geselecteerde foto's digitaal en via Wetransfer.

Wist je dat?

Je met goede foto's zichtbaar bent, je kan onderscheiden, meer impact kan maken, een echte connectie aan kan gaan met je volger/klant én er sneller met je samengewerkt & voor jou gekozen wordt?

De fotoshoot met Iep was onwijs gezellig! Ze weet je als geen ander op gemak te stellen en de fotoshoot was echt een feestje. De resultaten waren nóg mooier dan ik had verwacht. Op de foto's ben ik 100% mezelf, maar dan net een geüpgraded versie. Ik ben ontzettend blij met de beelden en kan iedereen een dagje shooten met Iep aanraden! 

Het was een hele relaxte, gezellige dag, waarin Iep precies aanvoelde hoe ze mij voor mijn bedrijf op de gevoelige plaat moest vastleggen. Ik sta op de foto’s zoals ik ben, en dan nog in de heerlijk frisse, positieve Iep-stijl! Alle beelden van de beeldbank zijn bruikbaar en helpen mee aan een herkenbare branding van mijn bedrijf. Dank je wel lieve Iep!

Naast een fotografie talent, is iep ook héél getalenteerd in het je op je gemak laten voelen. Resultaat: spontane foto’s waar ik opsta écht zoals ik ben! Mooie, lichte, sprekende foto’s die perfect aansluiten bij mij en mijn onderneming. Snel afgeleverd, heel fijn contact. En we hebben een heel gezellige dag gehad! Lieve Iep je bent een topper en ik beveel jou bij iedereen aan!