© iep Bergsma | 2019 - 2020

Foto's iep door : Emma Peijnenburg

1/1

S H O O T & C O A C H

Een unieke beeldbank met antwoord op jouw vragen!

1/6

Je weet hoe belangrijk zichtbaarheid is. Je hebt besloten om een beeldbank te boeken maar zou ook wel wat hulp kunnen gebruiken bij je Instagram, zichtbaarheid of toffe captions. Kortom : een helpende hand, een schop onder je kont of een zetje in de goede richting kan jij wel gebruiken. 

En daarom heb ik iets bedacht, speciaal voor jou. De shoot & coach dienst. 

 

Een combinatie van een mega toffe shoot met aansluitend een coaching waarin ik jou klaarstoom om je beeldbank op de juiste manier in te zetten, zichtbaar te worden en die ideale klant aan te trekken wat resulteert in keiharde euro’s! 

 

Na de shoot en coaching check ik twee weken na het ontvangen van de foto’s nog bij je in. Om te horen hoe het gaat of je nog vragen hebt en of je zo verder kan! 

 

We gaan samen voor het optimale resultaat met deze eerste hulp bij zichtbaarheid shoot & sessie!

 

Want samen kom je verder dan alleen!

Investering + Shoot

10:00 tot c.a 14:00 uur fotografie + 1 uur coaching

65 zorgvuldig uitgezochte en nabewerkte beelden 

€ 990,- ex BTW & OV kosten

 

Wanneer je een mailtje hebt gestuurd met een aanvraag, neem ik z.s.m contact met je op om jouw wensen te bespreken, mijn work with me sheet te sturen en een datum te prikken. 

De shoot vindt plaats op een locatie naar keuze. Dit kan bij je thuis zijn, in de 9 straatjes, een toffe hotspot, het strand.. Noem maar op! Tijdens de shoot is er ruimte om verschillende keren te veranderen van outfit. Keuzestress? Ik help je graag!

Op de dag van de fotoshoot ontvang je de factuur voor mijn diensten. Zodra de factuur betaald is en ik de betaling binnen heb, ontvang je binnen twee weken de door mij geselecteerde foto's digitaal en via Wetransfer.

& coaching

Nadat we samen een unieke beeldbank hebben gecreëerd, een kop thee hebben gedronken en/of lekker hebben geluncht, is het tijd om al jouw vragen te beantwoorden. Dit hebben we vooraf via de mail al besproken en ik zorg dat het voorbereid is, zodat jij er het optimale uit kan halen. 

Topics waar we het over kunnen hebben 

Consistentie in je instagramfeed 

Alle in's & out's over flatlays 

Personal branding

Visual storytelling

Zit het onderwerp waar jij coaching bij kan gebruiken er niet tussen? Geen probleem. Stuur mij gerust een mailtje en dan bespreken we de mogelijkheden. 

Wist je dat?

Je met goede foto's zichtbaar bent, je kan onderscheiden, meer impact kan maken, een echte connectie aan kan gaan met je volger/klant én er sneller met je samengewerkt & voor jou gekozen wordt?

Naast een fotografie talent, is iep ook héél getalenteerd in het je op je gemak laten voelen. Resultaat: spontane foto’s waar ik opsta écht zoals ik ben! Mooie, lichte, sprekende foto’s die perfect aansluiten bij mij en mijn onderneming. Snel afgeleverd, heel fijn contact. En we hebben een heel gezellige dag gehad! Lieve Iep je bent een topper en ik beveel jou bij iedereen aan!

Het was een hele relaxte, gezellige dag, waarin Iep precies aanvoelde hoe ze mij voor mijn bedrijf op de gevoelige plaat moest vastleggen. Ik sta op de foto’s zoals ik ben, en dan nog in de heerlijk frisse, positieve Iep-stijl! Alle beelden van de beeldbank zijn bruikbaar en helpen mee aan een herkenbare branding van mijn bedrijf. Dank je wel lieve Iep!

De fotoshoot met Iep was onwijs gezellig! Ze weet je als geen ander op gemak te stellen en de fotoshoot was echt een feestje. De resultaten waren nóg mooier dan ik had verwacht. Op de foto's ben ik 100% mezelf, maar dan net een geüpgraded versie. Ik ben ontzettend blij met de beelden en kan iedereen een dagje shooten met Iep aanraden!