© iep Bergsma | 2019 - 2020

Foto's iep door : Emma Peijnenburg

C U S T O M

1/1

Een unieke op maat gemaakte shoot voor jouw boek, merk of product!

1/6

over de shoot

Foto's voor het boek dat je zelf hebt geschreven, of voor het yoga retreat dat je op Ibiza organiseert, maar ook voor de lancering van jouw nieuwe dienst of product is deze shoot perfect! 

 

Een unieke op maat gemaakte fotoshoot, afgestemd op jouw wensen. En dit alles hoeft zeker niet in ons kleine landje plaats te vinden. Zo ging ik al naar BelgiëMarrakech en Ibiza om voor The Social Good Girl & Retreat yourself te fotograferen, maar ook voor klanten over de grens die graag door mij gefotografeerd willen worden reis ik graag een stukje verder. 

Dus heb jij een machtig mooi plan, ligt jouw nieuwe boek bijna in de winkels of wil je echt dat jouw workation goed op de kaart wordt gezet met de allermooiste foto's?

I'm your girl! 

 

Wanneer je een mailtje hebt gestuurd met een aanvraag, neem ik z.s.m contact met je op om jouw wensen te bespreken, mijn work with me sheet te sturen en om een datum af te stemmen.

Afhankelijk van de locatie, (reis)tijd en de omvang van jouw project, stuur ik een op maat gemaakte offerte.

Bij akkoord is de datum van onze shoot definitief gereserveerd.

Vind jouw project/shoot plaats in het buitenland? Geen probleem! 

Je met goede foto's zichtbaar bent, je kan onderscheiden, meer impact kan maken, een echte connectie aan kan gaan met je volger/klant én er sneller met je samengewerkt & voor jou gekozen wordt?

Wist je dat?

Naast een fotografie talent, is iep ook héél getalenteerd in het je op je gemak laten voelen. Resultaat: spontane foto’s waar ik opsta écht zoals ik ben! Mooie, lichte, sprekende foto’s die perfect aansluiten bij mij en mijn onderneming. Snel afgeleverd, heel fijn contact. En we hebben een heel gezellige dag gehad! Lieve Iep je bent een topper en ik beveel jou bij iedereen aan!

Het was een hele relaxte, gezellige dag, waarin Iep precies aanvoelde hoe ze mij voor mijn bedrijf op de gevoelige plaat moest vastleggen. Ik sta op de foto’s zoals ik ben, en dan nog in de heerlijk frisse, positieve Iep-stijl! Alle beelden van de beeldbank zijn bruikbaar en helpen mee aan een herkenbare branding van mijn bedrijf. Dank je wel lieve Iep!

De fotoshoot met Iep was onwijs gezellig! Ze weet je als geen ander op gemak te stellen en de fotoshoot was echt een feestje. De resultaten waren nóg mooier dan ik had verwacht. Op de foto's ben ik 100% mezelf, maar dan net een geüpgraded versie. Ik ben ontzettend blij met de beelden en kan iedereen een dagje shooten met Iep aanraden!