À la carte

Is jouw wens niet in een hokje te plaatsen? Wil jij de beeldbank even uitstellen en zijn de tiny stories net iets té tiny? Dan is de À la carte speciaal voor jou. 

 

Maak keuze uit verschillende mogelijkheden met verschillende prijzen. Een fotoshoot voor ieder budget met dezelfde kwaliteit. Authentieke & stralende beelden voor iedereen die meer impact wil maken & keiharde euro’s wil verdienen met dat wat ze het allerliefste doen. Of je net start of al langer bezig bent, À la carte is voor jou! 

 

Laten we samen op pad gaan & sprankelende, vrolijke en krachtige beelden creëren. 

 

Het strand, dat toffe koffietentje op de hoek, de 9 straatjes of huur jij liever een toffe locatie? Leuk! Ik kijk er naar uit om samen met jou de perfecte locatie uit te zoeken die past bij jouw missie & visie!

Wanneer je een mailtje hebt gestuurd met een aanvraag, neem ik z.s.m contact met je op om jouw wensen te bespreken, mijn work with me sheet te sturen en een datum te prikken. 

De shoot vindt plaats op een locatie naar keuze. Dit kan bij je thuis zijn, in de 9 straatjes, een toffe hotspot, het strand.. Noem maar op! Tijdens de shoot is er ruimte om verschillende keren te veranderen van outfit. Minimaal twee keer wisselen is het tofst voor de diversiteit. Heb je meer setjes? Leuk! Neem het gerust mee! Keuzestress? Ik help je graag!

Op de dag van de fotoshoot ontvang je de factuur voor mijn diensten. Zodra de factuur betaald is en ik de betaling binnen heb, ontvang je binnen twee weken de door mij geselecteerde foto's digitaal en via Wetransfer.

 

15 beelden / 11:00 - c.a 12:30 / €325 excl. BTW & Reiskosten

 

20 beelden / 11:00 - c.a 13:00 / €395 excl. BTW & Reiskosten

30 beelden / 11:00 - c.a 13:30 / €495 excl. BTW & Reiskosten

WIST JE DAT?

Je met goede foto's : zichtbaar bent, je kan onderscheid, meer impact maakt, een echte connectie aan gaat met je volger/klant én dat er sneller met je wordt samengewerkt?

" Toen ik aan het zoeken was naar fotografen voor portret en productfoto's en Iep's foto's tegenkwam, wist ik het meteen. Dit soort foto's wil ik! Eigenlijk geen moment getwijfeld en meteen een afspraak gemaakt. Geen seconde spijt van gehad! Iep is een lieve en enthousiaste vrouw om mee te werken! Vind het inspirerend wat ze allemaal voor elkaar bokst! Zeker een aanrader om mee samen te werken! You rock girl! "

N A D I N E

Ik help jou aan ideale klanten met authentieke, stralende beelden zodat jij keiharde euro's gaat verdienen met dat wat je het allerliefste doet!

Ontvang een sprankeltje iep in jouw digitale postvakje. Wees als eerste op de hoogte van nieuwtjes, ontvang tips over personal branding en krijg een uniek kijkje achter de schermen!

Dé fotograaf voor vrouwelijke ondernemers, auteur van Picture Perfect, spreekt over ondernemerschap, personal branding & persoonlijk leiderschap

Email: iepbergsma@hotmail.com

KVK : 70637962

Hilversum

© 2020 iep Bergsma |  Algemene voorwaarden  |   Privacy Policy |