B e e l d b a n k

Je hebt een goedlopend bedrijf of wil een vliegende start maken. Daar mogen goede foto's niet aan ontbreken. 

Laten we samen toffe en diverse beelden creëren die jou en jouw bedrijf perfect weergeven. Beelden die je kan inzetten voor je social media, promoties en website.

Zin om samen een dag op pad te gaan? om te shooten op verschillende toffe locaties met spetterende outfits?

Zin in een fijne strandwandeling, koffie in hét hipste koffietentje van Haarlem, brainstormend onder het genot van een taartje in Breda, of werkend in jouw mooi gestijlde kantoor in Amsterdam?

Klinkt goed? Maak dan nu je afspraak & dan zie ik je snel​​!

10:00 tot c.a 14:00 uur fotografie 

65 zorgvuldig uitgezochte en nabewerkte beelden 

€ 700,- ex BTW & OV kosten

 

Wanneer je een mailtje hebt gestuurd met een aanvraag, neem ik z.s.m contact met je op om jouw wensen te bespreken, mijn work with me sheet te sturen en een datum te prikken. 

De shoot vindt plaats op een locatie naar keuze. Dit kan bij je thuis zijn, in de 9 straatjes, een toffe hotspot, het strand.. Noem maar op! Tijdens de shoot is er ruimte om verschillende keren te veranderen van outfit. Minimaal twee keer wisselen is het tofst voor de diversiteit. Heb je meer setjes? Leuk! Neem het gerust mee! Keuzestress? Ik help je graag!

Op de dag van de fotoshoot ontvang je de factuur voor mijn diensten. Zodra de factuur betaald is en ik de betaling binnen heb, ontvang je binnen twee weken de door mij geselecteerde foto's digitaal en via Wetransfer.

WIST JE DAT?

Je met goede foto's : zichtbaar bent, je kan onderscheid, meer impact maakt, een echte connectie aan gaat met je volger/klant én dat er sneller met je wordt samengewerkt?

" Toen ik aan het zoeken was naar fotografen voor portret en productfoto's en Iep's foto's tegenkwam, wist ik het meteen. Dit soort foto's wil ik! Eigenlijk geen moment getwijfeld en meteen een afspraak gemaakt. Geen seconde spijt van gehad! Iep is een lieve en enthousiaste vrouw om mee te werken! Vind het inspirerend wat ze allemaal voor elkaar bokst! Zeker een aanrader om mee samen te werken! You rock girl! "

N A D I N E

Ik help jou aan ideale klanten met authentieke, stralende beelden zodat jij keiharde euro's gaat verdienen met dat wat je het allerliefste doet!

Ontvang een sprankeltje iep in jouw digitale postvakje. Wees als eerste op de hoogte van nieuwtjes, ontvang tips over personal branding en krijg een uniek kijkje achter de schermen!

Dé fotograaf voor vrouwelijke ondernemers, auteur van Picture Perfect, spreekt over ondernemerschap, personal branding & persoonlijk leiderschap

Email: iepbergsma@hotmail.com

KVK : 70637962

Hilversum

© 2020 iep Bergsma |  Algemene voorwaarden  |   Privacy Policy |