T A L K S

Altijd al eens willen weten hoe ik vanaf mijn 21 mijn goedlopende bedrijf run? Hoe ik ervoor zorg dat mijn personal branding staat als een huis? Of hoe ik deal met mental Health issues (i.c.m het ondernemerschap?) 

 

Wil jij jouw publiek, luisteraars, studenten, cursisten of klanten een waardevolle talk bieden? Waarin er ruimte is voor humor, vragen, open en eerlijkheid en een goed gesprek? 

 

Ik ben iep, 22 jaar en fulltime fotograaf. In juli 2018 studeerde ik af en vanaf dat moment nam ik een sprong in het diepe. Precies een jaar later, in juli 2019 werd mijn eerste boek ‘Picture Perfect’ uitgegeven. 

 

In mijn talks neem ik je mee in mijn verhaal. Ik laat graag beide kanten van de medaille zien. Want een goedlopend bedrijf sluit niet uit dat er geen donkere dagen zijn, en een depressie sluit niet uit dat je geen goedlopend bedrijf kunt runnen. 

Benieuwd naar hoe je personal branding in kan zetten om meer klanten te werven en keiharde euro's te verdienen?

 

Wil je zichtbaarder worden maar heb je geen idee hoe te beginnen? Of wil je nu eindelijk een consistente Instagramfeed?

 

Ik vertel er heel graag meer over. Na mijn talk loopt jouw publiek met een grote glimlach op het gezicht en een zelfverzekerd gevoel de deur uit. Want als ik het kan, kan jij het ook. Ik zal je laten zien dat alles er al is, je moet het alleen nog zien! 

Een unieke talk met een enorme dosis enthousiasme die aanstekelijk werkt!

Met Iep samenwerken is een feest. Ze weet waar ze het overheeft, neemt je mee in je eigen verhaal, geeft vertrouwen en doetdit alles op haar eigen frisse manier. Het resultaat, prachtigebeelden en vaardigheden waar je zelf mee verder kunt.

Ik help jou aan ideale klanten met mijn authentieke, eerlijke verhaal zodat jij keiharde euro's gaat verdienen met dat wat je het allerliefste doet, door concrete stappen te zetten met zelfvertrouwen.

Ontvang een sprankeltje iep in jouw digitale postvakje. Wees als eerste op de hoogte van nieuwtjes, ontvang tips over personal branding en krijg een uniek kijkje achter de schermen!

Dé fotograaf voor vrouwelijke ondernemers, auteur van Picture Perfect, spreekt over ondernemerschap, personal branding & persoonlijk leiderschap

Email: iepbergsma@hotmail.com

KVK : 70637962

Hilversum

© 2020 iep Bergsma |  Algemene voorwaarden  |   Privacy Policy |