Je hebt je website net gelanceerd, een nieuwe branding gecreëerd , of zelfs een nieuw merk op de markt gebracht. Tof. Gefeliciteerd! 

 

Bij dit feestje horen natuurlijk awesome foto's die fun uitstralen, en precies passen bij jouw merk. Speciaal voor jou heb ik een fotoshoot ontwikkeld die jouw personal branding versterkt en waarmee je écht impact kan maken. 

Een fotoshoot waar je zelfvertrouwen van krijgt. 

 

Zin om te wandelen door de mooie straatjes van Amsterdam, een heerlijke kop thee te drinken in Amersfoort óf om te werken in Utrecht? Leuk! 

 

Laten we samen naar een toffe locatie gaan en beelden maken die passen bij jou en je onderneming. 

Wat is Iep een spontane en vrolijke meid! Ze stelt je meteen op je gemak tijdens de shoot en geeft je op een natuurlijke manier zelfvertrouwen. Heerlijk mens ben je Iep!

prachtige foto's die perfect bij mij en mijn bedrijf passen.

Iep maakt echt de mooiste foto’s, zo simpel is het. Haar talent is onmiskenbaar! 

 Ik vind het best spannend om op de foto te gaan, maar met Iep durf ik mezelf te zijn.

Good to know!

Wanneer jij jouw portretshoot boekt, neem ik binnen 3 werkdagen contact met je op, om jouw wensen te bespreken en een datum te prikken. Je hebt de keuze uit dinsdag, woensdag & donderdag. 

 

Wanneer je de portretshoot boekt is er mogelijkheid om meerdere keren te veranderen van outfit. 

 

Op de dag van de fotoshoot ontvang je de factuur voor mijn diensten. Zodra de factuur betaald is en ik de betaling binnen heb, ontvang je binnen twee weken de door mij geselecteerde foto's digitaal en via Wetransfer.

 

Portret

11:00 tot 12:30 fotografie

20 zorgvuldig uitgezochte en nabewerkte beelden 

€ 385 ex BTW & reiskosten 

Ze is een onwijs leuke en professionele vrouw, ik ben superblij met mijn foto’s! Ik twijfel er niet aan dat onze samenwerking een vervolg krijgt.

Let's chat!